Cine suntem?

ServiceTop365 asigura distributia si instalarea de camere frigorifice de toate dimensiunile la cele mai inalte standarde. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor termice, oferim intotdeauna siguranta faptului ca instalatiile proiectate , montate ,  si/sau distribuite de echipa noastra sunt de cea mai inalta calitate, iar executia lucrarilor este efectuata intotdeauna de personal profesionist, calificat la nivel European si cu o vasta experienta in domeniu pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de un sistem eficient, bine pus la punct si construit special pentru a minimiza costurile alimentarii cu energie a spatiilor dumneavoastra.

Experienta dovedita

Suntem o companie orientata catre client, lucru dovedit prin numarul mare de recomandari primite de la clienti multumiti de serviciile noastre si prin cei 15 ani de experienta in domeniul instalatiilor frigorifice si de climatizare.

Consideram ca atat calitatea muncii depuse de echipa noastra cat si pasiunea pentru acest domeniu si atentia pentru nevoile clientilor nostrii ne recomanda oriunde in lume, fiind constienti ca succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri, proiectarea si dezvoltarea produselor si a serviciilor se raporteaza permanent la cerintele exprimate de acestia.

Povestea noastra

ServiceTop365 este o echipa formata din 7 profesionisti cu experienta internationala de peste 15 ani in domeniul instalatiilor termice industriale si civile. Dupa experienta acumulata in tarile vestice in ultimul deceniu, prin lucrarile executate pentru clienti importanti din toate ramurile societatii, au decis sa isi extinda aria de activitate si pe teritoriul Romaniei.

Consultanta Profesionala

Datorita experientei pe care noi, echipa ServiceTop365 , am acumulat-o in cei 15 ani de activitate, va putem asigura consultanta de specialitate pentru ca dumneavoastra sa fiti sigur ca ati ales cea mai buna varianta si ca toti parametii lucrarii sunt calculati exact.

Consultanta Profesionala

Datorita experientei pe care noi, echipa ServiceTop365 , am acumulat-o in cei 15 ani de activitate, va putem asigura consultanta de specialitate pentru ca dumneavoastra sa fiti sigur ca a-ti ales cea mai buna varianta si ca toti parametii lucrarii sunt calculati exact.

Call Now Button