SERVICIILE NOASTRE

ServiceTop365 se ocupa cu distribuirea si instalarea sistemelor de aer conditionat si/sau incalzire cu pompa de caldura pe raza judetelor Bucuresti si Ilfov. Serviciile noastre variaza de la consultanta in alegerea aparaturii necesare climatizarii, montarea si instalarea sistemelor de climatizare
si pana la mentenanta si igienizarea sistemelor de aer conditionat.

Servicii Generale

IGINENIZARE

Echipa ServiceTop365 va asigura servicii de igienizare a instalatiilor de climatizare  de toate tipurile, igienizarea acestora fiind extrem de importanta in preventia raspandirii patogenilor si alergenilor in mediile de lucru.

REPARATII

Profesionistii servicetop 365 sunt calificati pentru a putea efectua interventii de reparare a frigiderelor industriale,vitrinelor, camerelor si lazilor frigorifice

INTRETINERE

Oferim servicii de intretinere a instalatiilor frigorifice si de climatizare in scopul de a asigura performanta acestora si de a reduce uzura adusa in timp aparatelor prin prevenirea problemelor viitoare si rezolvarea problemelor actuale prevenind 

INSTALARE

Avand o experienta vasta in proiectarea, instalarea si montarea sistemelor de aer conditionat, echipa noastra de profesionisti autorizati va garaneaza alegerea celor mai bune echipamente de climatizare pentru realizarea unor sisteme cu eficienta ridicata, consum redus si rezistenta in timp la standarde europene. 

CAMERE FRIGORIFICE LA COMANDA

ServiceTop365  executa la comanda, camere frigorifice complete, incusiv instalatia frigorifica, automatizare digitala si auxiliare. Dimensiunile si caracteristicile sunt configurabile in functie de dorintele clientului.

Elementele de perete, podea si de tavan sunt executate din panouri izolate cu spuma poliuretanica de diferite grosimi.

Acestea se preteaza pentru magazine, supermarket-uri, hoteluri, restaurante, patiserii, farmacii si spitale, depozite marfuri.

Camerele şi depozitele frigorifice pot fi dotate cu diferite tipuri de uşi. Tipul uşii fiind ales de catre client.


Fiecare cameră de temperatură normală (de la -5 la +5 grade C) sau joasă (de la -15 la -22 grade C) se poate confectiona la orice dimensiune ceruta de client.

O izolatie cit mai buna a camerei frigorifice micsoreaza necesarul de putere frigorifica scazind astfel consumul de energie electrica si reducand emisiile de CO2 in atmosfera.

INSTALARE SI PROIECTARE VITRINE FRIGORIFICE

ServiceTop365  executa la comanda, vitrine frigorifice pentru restaurante, bariuri, cafenele, feme, magazine , hoteluri si alte tipuri de afaceri care prin prisma activitatii necesita astfel de sisteme pentru stocarea si vanzarea produselor perisabile.Vitrinele se proiecteaza si confectioneaza in functie necesitatile si dorintele clientului.


Printre marile avanataje ale vitrinelor frigorifice se numara:

– Monitorizarea de la distanta a temperaturii la care sunt stocate produsele

– Produsele aflate sunt pastrate atat la vedere cat si la temperatura ideala

– Permite o manipulare mai usoara a marfilor stocate in acestea

– Permite customizarea designului in funtie de preferinte si identitatea brandului

– Ofera o mentenanta si o igienizare mai usoara

– Fiabilitate ridicata datoriata componentelor de inalta calitate ce sunt folosite 

– Eficienta energetica ridicata

VERIFICARI PERIODICE INSTALATII FRIGORIFICE

ServiceTop365 fiind o socitate acreditata ce se ocupa de repararea, proiectarea si verificarea aparatelor de aer conditionat si sistemelor de refrigerare, asigura si servicii de verificare periodica a scurgerilor de gaze si a integritatii sistemelor pentru a asigura o funtionare corecta si in conditii de siguranta a circuitelor de climatizare.

Call Now Button